Kasutajate retseptid

Vardas hakkliharullid kevadsalati padjal

Keskmine hinne: 3.5 Autor: jutita
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Segada hakkliha ülejäänud toiduainetega ja kloppida ühtlane mass, veeretada massist vorstikesed ja torgata puuvardad vorstist pikuti läbi, asetada vardad ahjuplaadile ja küpsetada 180 kr juures umbes 15 minutit, Hakkliharulle võib serveerida salatil nii kuumalt kui külmalt. Lisandiks kevadsalat: koostisosad:10 rohelise lehesalati lehte,&#039 1 tomat,1 väike kollane paprika,6 redist,1/2 värsket kurki, 80 gr parmesani juustu, 8 viilu rõstsaia,100 gr majoneesi,1 tl sinepit,1 tl sidrunimahla, soola,suhkrut, musta purustatud pipart, maitserohelist. Pesta ja tahendada lehtsalat ja rebida tükkideks, asetada serveerimislauale, lisada salatilehtedele viilutatud tomat,värske kurk,redis ja paprika, parmesanist tõmmata köögivilja või juustunoaga õhukesi laaste, lõigata röstsai kuubikuteks ja röstida 180 kr juures kuldkollaseks ja krõbedaks, lisada juustulaastud ja rõstasaiakuubikud salatile. valmistada salati kaste ja kallata salat kastega üle. segada õrnalt ja serveerida kohe. kaunistamiseks maitserohelisi ja söödavaid lilli. Köögikalender 2006 juunikuu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa