Kasutajate retseptid

linnupiima tort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Palmipuu1
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Zelatiin lahustada 1 dl külmas vees ja lasta seista 10 min. 2. Segada hapukoor 1 kl suhkruga, kuni suhkur on lahustunud. 3. Vahustada 1 pk vahukoor suhkrut lisamata. 4. lisada vahukoor hapukoore segule ning segada ühtlaseks massiks. 5. Lisada zelatiinile 1 dl kuuma vett ning kallata see aeglaselt, samal ajal segades hapukoore segusse. 6. Soovi korral võib lisada ka natuke vanilliini. 7. Lõigata viiludeks ruletid ning katta nendega seest u. 25 cm läbimõõduga kausi servad ja põhi nii, et sisse võiks valada hapukoore/vahukoore segu. 8. Kogu kupatuse peale laotada küpsised (need on tordi põhjaks) Küpsiseid võib eelnevalt ka leotada kas kohvis, või mõnes muus vedelikus, siis nad lähevad kergemini pehmeks. 9. Kauss panna külmutusse, kuni zelatiin on tarretunud, soovitav oleks u. 12 h. 10. Kui on tarretunud pöörata kauss ümber ja asetada tort tordialusele. 11. Kaunistada võib vahukoore ja sõkolaadipuruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa