Kasutajate retseptid

RABARBERIKOOK BISKVIITKATTEGA

Keskmine hinne: 3.5 Autor: preestrinna
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Vahusta pehme margariin suhkruga kohevaks, mikserda juurde toasoe muna. Lisa jahu ja sega mikseriga ühtlaseks. Rulli taigen jahuga üleraputatud laual 0,5 cm paksuseks ja tõsta taignarulli abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõmba rabarberivartelt vajaduse korral maha sitke koor, lõika varred 1 cm pikkusteks juppideks ja laota need ühtlaselt taignale. Raputa üle suhkru-kaneeliseguga. Küpseta kooki 175 C juures 10 minutit. Vahepeal vahusta munakollased suhkruga, sõelu peale jahu ning tõsta õrnalt segamini. Järgmisena vahusta munavalged tihedaks vahuks. Kalla taignakaussi ja tõsta lusikaga ettevaatlikult alt ülespoole, kaussi vahetevahel keerates, kuni kogu vaht on segunenud. Laota biskviittaigen poolküpsenud koogile ning küpseta veel 10 minutit, kuni kate on hüübinud ja kenasti pruunistunud. Jahtunud koogile võid sõeluda tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa