Kasutajate retseptid

Rootsimaa kuninga kurgisalat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: anel
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
*kurgid viilutada (kui kurk juhtumisi mõru, siis koorida kurgid, muidu pole vajadust) *jahutatud keedetud vee hulka lisada äädikas, suhkur ja sool ja ning segada kuni sool ja suhkur on lahustunud (kiirmarinaad) *kurgid asetada anumasse (hea on kasutada nt. tühjaks saanud 5 l jäätisekarpi) kihiti tilli varte ja mustasõstra lehtedega; pealmiseks kihiks kurgid ja valada üle kiirmarinaadiga *karp katta kaanega ja tõsta külmikusse 24 tunniks ja järgmine päev sanmal ajal ootab tõeline maitseelamus;)) Eks igaüks võib peale esimest maitsekogemust ainete koguseid oma maitse järgi reguleerida kuna originaalkoostise kohaselt üsnagi magus salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa