Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
Taigen:
250 g kohupiima
2 muna
4 tl küpsetuspulbrit
1 sp soola
6 sp jahu
Täidis:
200 g hakkliha
väike purk marineeritud seeni
üks paprikas
uks väike purk purustatud tomateid
tükeldatud annassi
üks pakk riivjuustu
Taigen: Segada kahvliga muna, lisada kohupiim ja seelkord segada. Segada kuivained omavahel ja lisada ülejäänud massile ning veelkord segada, lasta veidi taignal seista. Seejärel natuke eelküpsetada. Täidis: eelküpsetada hakkliha, maitsestada pipra ja soolaga (soovitav ka vegeta). lisada ülejäänud ained välja arvatud juust, mis läheb kõige viimasena! Täidis asetada eelküpsetatud taignale ja lasta ahjus küpseda 220 kraadi juures, kuni põhi hakkab pruunikaks muutuma. Kui ahi on välja lülitatud siis lisada juust ning lasta pitsal veel ahjus soojeneda mõnda aega kuni juust on sulanud ning seejärel serveerida.

Märksõnad

pitsa

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes