Kasutajate retseptid

Shokolaadi-kirsi küpsisetort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Pisuliisu
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. eemalda kirssidest kivid (vajadusel), kompoti asemel võib kasutada ka tooreid kirsse, kuid soovitav hoida neid (kivid eelnevalt eemaldatud) veidi suhkruvees 2. hapukoore sisse segada kompotivedelikku nii palju, et hapukoore maitse tugevalt ei domineeriks. Soovi korral võib ka osa kirsse segada sama segu sisse 3. kuumaveevannis sulata shokolaad, sulanud shokolaadile lisa rõõsk koor ja sega kuni segu on veidi veniv 4. lao esimene kiht küpsiseid kandikule (minu kandikule mahub 3x5), immuta neid kompotivedelikuga või kiiremal juhul hoia küpsiseid veidi aega enne ladumist vedelikus 5. esimene kiht täidist võiks olla shokolaad - hoiab kooki alt mõnusalt koos 6. edaspidi pane oma soovi järgi hapukoorekreemi täidist ja shokolaadi vaheldumisi, lisaks puista kihtide vahele kirsse 7. kõige pealmine kiht kata shokolaadiga, kaunista kirsside või hapukoorejuttidega, pane külmkappi seisma. NB! Küpsised imavad vedelikku päris palju, päris ligunevat torti pole mõtet teha, kuid jälgi, et kuivaks ei jää. Kogusest jätkub tegelikult rohkem kui 5-le, arvestasin lihtsalt, mitu suurt meil korralikult magusaisu rahuldatud said
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa