Kasutajate retseptid

Marineeritud paprikaribad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: armiine
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 9 portsjonit
Eemalda poolitatud paprikatelt varrejäänus, seemned ja valged membraanid; lõika viljaliha umbes 5 mm paksusteks ribadeks. Pane keedunõusse ja kalla peale nii palju keevat vett, et see kataks köögivilja. Lase 10 minutit kaane all seista, nõruta vesi ära. Raputa paprikaribadele suhkur ja sool, seejärel mõõda keedunõusse vesi ja äädikas. Aja hoidis kiiresti keema ja hoia seejärel 10 minutit madalal kuumusel vaevu keevana. Tõsta hoidis kohe väikestesse kuumadesse purkidesse ja sule õhukindlalt. Säilita toatemperatuuril pimedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa