Kasutajate retseptid

kartuli õuna kook, vanaema retsept

Keskmine hinne: 3.5 Autor: epit
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 9 portsjonit
10 keskmise suurusega keedetud kartulit koorida ja lasta läbi hakkliha masina, lauale puistata jahu saadud mass rullida ja sõtkuda jahus kuni kogu jahu on läinud kartuli massi sisse , teha sellest leiva suurune päts ja lõigata 1cm laiused viilud 9 tk. muljuda või rullida umbes 0,5 cm paksune kook. Ühele poolele panna kiht ounu ( soovitav valge klaar) panna peale suhkrut või meet ja puistata rohkelt kaneeli. Katta teise poolega ja servad muljuda kinni. Tavalisele prae pannile panna õli ja kuumutada, koogid asetada pannile ja küpsetada kaane all umbes 10 min siis keerata teine pool ja küpsetda veel 10 min. saate kuldpruunid hõrgu lõhnaga koogid mida minu vanaema serveeris alati kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa