Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Liivataigen

20-40 min

Retsept
portsjonile
300g võid
200g suhkrut
2 muna
soola
500g jahu
1 tl söögisoodat
1. Pehmenda või. 2. Lisa vähese jahuga segatud kergitusaine, suhkur ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu ja jäta rullimiseks u. 2 sl jahu. 3. Liivataignast võid vormida väga erineva kujugakoogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataignapõhi, seda parem ta on. 4. Olenevalt taigna paksusest ja toote suurusest küpseta seda 10-15 minutit 180-220°C kuumuses ahjus.

Märksõnad

liivataigen

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga