Kasutajate retseptid

biifsteegid rosee pipraga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ristoke
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. koori sibulaid ja pane potti. lisa niipalju vett et sibulad oleksid üleni veega kaetud lisa veidi soola keeda sibulaid umbes 10 minutit sibulad peavad olema pehmed aga veel koos püsima. proovi tikuga kas sibulad on küpsed 2.puhasta erned keeda need vähese soolaga vees küpseks. 3.pese tomatid ja lõika viiludeks klopi lihavile kergelt rusikaga. 4.kuumuta suurel pannil pool rasvast kui see enam ei vahuta ja muutub kuldpruuniks prae selles bifteegid kummaltki poolt 2-3 minutit lis sool ja pipar 5. pühi panna puhtaks sulata ülejäänd rasv ja prae selles kiiresti tomati viilud. 6. aseta tomativiilus biifteekidele. serveeri koos sibulate herneste ja värske karuli või friikartulitele. võib ka nii: kalla pärast liha praadimist pannile veidi koort ning lisa maitsesta soja ja pipraga. lase keema.paku kastmeks
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa