Kasutajate retseptid

Kartuliahjuroog

Keskmine hinne: 3.5 Autor: stellabella
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuum ahi 250 kraadini. Koori ja viiluta,loputa ja nõruta kartulid. Lao viilud rasvaga määritud ahjuvormi ja maitseaineta. Pane vorm ahju ja anna niiskusel auruda umbes 15 minutit. Kuni kartulid on ahjus,valmista hapukoorest,toorjuustust ja rõõsast koorest küllalt vedel segu, millele lisa hakitud sibul ja pressitud küüslauk,maitsesta soolaga ja kalla kartulitele peale.Alanda ahju kuumust 175 kraadini ja hauta kartulid küpseks. Seda toidu võib teha ka suvistest kartulistest. Vihje: toitvama tulemuse saad,kui lisad koos sibulaga pruunistatud haklihaga. Võid muuda repsepti,kasutades sinihallitusjuustu,seeni ja riivjuusu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa