Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Toscakook II

20-40 min

Retsept
portsjonile
Põhi
50 g võid
50 g piima
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
500 g hapukaid õunu
1 tl kaneeli
1-2 muna
100 g suhkrut
Kate
75 g võid
1 dl suhkrut
2 sl jahu
100 g mandlilaaste
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa sulatatud või, piim ning jahu–küpsetuspulbri segu. Sega ühtlaseks taignaks. Laota taigen ettevalmistatud koogivormi põhja. Koori ja viiluta õunad, sega kaneeliga ning vala taignale. Kata vorm küpsetuspaberi või fooliumiga. Küpseta ahjus temperatuuril 220˚ C 20 min. Tosca–katte jaoks sulata potis või, lisa suhkru, jahu ja mandlilaastud. Lase pidevalt segades korraks keema tõusta. Vala koogile ja küpseta veel 10–15 min, kuni kook on pealt kuldpruun.

Märksõnad

toscakookii

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool