Kasutajate retseptid

Kõrvitsapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Meka
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Küpsetis kõrvitsast, millele annavad omapärase maitse ingver ja muskaat. Taigna valmistamiseks sega kausis jahu ja sool ning näpi juurde rasvaine, kuni moodustub teraline segu. Seejärel lisa külm vesi ning suru taigen palliks. Rulli taigen 4 cm suuremaks, kui 23 cm läbimõõduga pirukavormi põhi. Aseta taigen vormi, säti servad. Täidise jaoks vahusta munad. Lisa kõrvits, kondenspiim ja maitseained, mikserda läbi. Vala täidis taignale ning küpseta 40 minutit 200 kraadises eelkuumutatud ahjus. Pirukas on küpsenud, kui sissetorgatud tikk jääb puhtaks. Jäta pirukas ahju jahtuma. Katte jaoks sulata või ning sega pähklipuru ja suhkruga. Kata jahtunud pirukas kattega ning grilli ahjus 3 minutit. Jahuta. Piruka serveerimiseks vahusta koor vähese vaniljesuhkruga. Võid pirukat serveerida ka vaniljejäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa