Kasutajate retseptid

Teistmoodi stroganov küüslaugu-ürdiriisiga (ETV telekokk)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: armiine
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda broilerifilee oma äranägemise järgi. Koori ja tükelda sibul ning porgand. Pruunista potipõhjas väheses kuumas õlis porgandi ja sibulatükid. Kui sibul on muutunud klaasjaks, lisa tomatipasta ning kuumuta läbi. Broileritükkidele võta värv kuumal pannil ning lisa potti porgandite ja sibulate sekka. Vala juurde veidi vett (puljongit) ning kuumuta keemiseni. Riisu vaht ning lisa kurgitükid, oliivid ning maitseained. Hauta natuke ning vala juurde ka rõõsk koor. Hauta liha lõplikult valmis ning kontrolli maitset. Vajadusel paksenda maisitärklise või paksendusainega. Keeda riis peaaegu valmis ja kurna ning jahuta. Puhasta küüslauk, suru läbi pressi või haki peeneks. Tükelda peenemaks ka ürdid. Kuumuta küüslauk ja ürdid pannil väheses õlis ning lisa ka riis. Sega läbi ning kuumuta, kuni riis on lõplikult valmis. Serveeri koos kanastroganoviga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa