Kasutajate retseptid

Kala krõbeda kattega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: pensionär
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Stardi praeahi 225 kraadiga. Loputa kalafileed, lõika tükkideks. Aseta kala ahjukindlale vaagnale, soola ja tilguta üle pressitud sidrunimahl. Kata alumiiniumfoliumiga ja keeda ahjus umbes 15 min. Sulata vahepeal või, maitsesta pressitud küüslaguga või dragoniga. Sega hulka peeneks purustatud sai, hakitud petersell ja riivitud juust. Võta kalavaagen ahjust ja lükka kala kokku vaagna keskele. Jaota leivasegu üle kala. Pane tomatipuulikud ümber kala ja riputa veidi riivitud juustu peale. Gratineeri ahju keskes kuni toit on võtnud pruunikat värvi - umbes 15 min. Serveeri keedetud kartulitega või riisiga ja rohelise salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa