Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Ürdimaitseline sealiharull

Kasutajate retseptid

Ürdimaitseline sealiharull

kellykas007
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg sealiha (kaelakarbonaadi)
suur peotäis (soovitavalt siledalehelist) peterselli
värsket või kuivatatud basiilikut
2 küünt küüslauku
2 sl õli
1.5 tl soola
0.5 tl purustatud musta pipart
Lõika toored ürdid peeneks, peenesta küüslauk. Sega kõik maitseained ja õli ühtlaseks massiks. Tee lihasse pikisuunas sügav sisselõige ja vajuta liha raamatuna laiali. Hõõru avatud pinnale 2/3 maitsesegust, keera liha tihedalt rulli ja kinnita heleda puuvillase nööriga. Kata rulli pind ülejäänud maitseseguga. Pane rull küpsetuskotti, lõika sellesse auruava ja küpseta 175-kraadises ahjus 1,5-2 tundi. Võta liha kotist välja ja mässi veerand tunniks fooliumisse (siis saad mahlasema prae, mida on kergem lõigata). Kurna praeleem ja serveeri prae juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp