Kasutajate retseptid

Kreeka moussaka

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Meka
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Viiluta baklažaan, pane sõelale ja riputa soolaga üle. Poole tunni pärast loputa viilud soolast puhtaks ja patsuta köögipaberiga kuivaks. Vahepeal aja suures hautamisnõus õli tuliseks ja kuumuta lahtinäpitud hakkliha koos vürtsköömnetega kiiresti läbi. Tõsta hakkliha vahukulbiga ära ja prae peenestatud sibul samas õlis läbipaistvaks. Riputa juurde jahu ja kuumuta u minut kogu aeg segades. Lisa pidevalt segades lihaleem, tomatipüree ja pune. Lase keema tõusta ja madalal kuumusel pool tundi vaikselt haududa. Puhasta pann ja prae baklažaaniviilud mõlemalt poolt pruuniks. Kastmeks sulata madalas kastrulis või, puista juurde jahu ja kuumuta minut aega segades. Lisa piim ja riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta kaste pliidilt ja klopi juurde muna. Pane hakkliha-sibulasegu ahjuvormi ja kata baklažaaniviiludega. Kalla roog kastmega üle ning küpseta 180 kraadi juures 50-60 minutit, ehk kuni pealispind on kenasti pruunistunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa