Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Singišarlott

Kasutajate retseptid

Singišarlott

relxy
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
(15 inimesele)
Põhi:
50g võid
3/4 dl jahu
3 3/4 dl piima
1/2 tl soola
3 muna
Vahele:
200 g hakitud suitsusinki
1 dl küüslaugu toorjuustu
1/2 punast paprikat
Kreem:
200 g suitsusinki
150 g sinihallitusjuustu
50 g riivjuustu
2 dl kohupiima
2 dl vahukoort
1 väike purk (227 g) purustatud ananassi
1/2 punast paprikat
1/4 tl soola
1/4 tl musta pipart
10 g želatiinipulbrit + 1/2 dl vett
Kuumuta ahi 175 kraadini. Põhja valmistamiseks sulata kastrulis või ja lisa jahu. Pruunista veidi ja lisa vähehaaval ja pidevalt segades piim. Kuumuta keemiseni ja tõsta tulelt. Maitsesta soolaga. Klopi ükshaaval juurde munad. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 30 minutit. Küpsetamise ajal valmista täidis. Sega peeneks hakitud sink, toorjuust ja hakitud paprika ühtlaseks massiks. Määri segu küpsenud ja jahutatud põhjale. Keera tihedalt rulli ja hoia vähemalt pool tundi külmas. Lõika rull 1 cm paksusteks viiludeks. Vooderda kauss kilega ja aseta viilud tihedalt kausi põhja ja servadele. Sega omavahel hakitud sink, peenestatud sinihallitusjuust, riivjuust, kohupiim, vahustatud koor, ananass koos leemega ja hakitud paprika. Maitsesta soola ja pipraga. Sega želatiinipulber veega ja lase paisuda. Sulata kuumaveevannis, jahuta veidi ja vala ülejäänud massi hulka. Vala segu rullidega vooderdatud kaussi ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Küülikukoivad sinepises kastmes

Marjad ja puuviljad
Küülikukoivad sinepises kastmes