Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Lasanjerullid kodujuustu ja tuunikalaga

Kasutajate retseptid

Lasanjerullid kodujuustu ja tuunikalaga

annukeku
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
12 lasanjeplaati
200 g kodujuustu Light
1 väike purk tuunikalatükke vees
peotäis hakitud basiilikut
Tomatikaste:
2 spl õli
1 porru
2 küüslauguküünt
1 purk purustatud tomateid (400 g)
1 köögiviljapuljongikuubik (Knorr)
1 tl suhkrut
soola ja musta pipart
hakitud oreganot või basiilikut
Peale:
150 g riivitud juustu Light
Valmista esmalt tomatikaste. Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud porru ja küüslauk. Kuumuta paar minutit ja lisa tomatikonserv. Kuumuta keemiseni ja lisa puljongikuubik, suhkur, sool ja must pipar. Tõsta tulelt ja püreeri segu ühtlaseks sauseguriga. Maitsesta hakitud ürtidega. Kuumuta ahi 200 kraadini. Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Tõsta küpsetuspaberile jahtuma. Sega omavahel kodujuust, tuunikalakonserv ja hakitud basiilik. Tõsta segu lasanjeplaatidele ja keera rulli. Aseta tihedalt ahjuvormi. Vala peale tomatikaste ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 25 minutit. Serveeri värske salatiga. Kalorsus: 1100 kcal+ lasanjeplaadid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool