Kasutajate retseptid

Graavilõhe

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ene336
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta filee, võta terava noaga välja väikesed luud, kuid jäta nahk alles. Tee sinna paar sälku marinaadi paremaks imendumiseks. Sega sool, suhkur, pipar ja õli ning määri mass filee mõlemale küljele. Pane filee puhastatud pooled kokku, linase riide või fooliumi sisse ja jäta 2-4 tunniks toatemperatuurile marineerima. Siis pane filee külmutusse 24-48 tunniks, seda aeg-ajalt küljelt küljele keerates, et marinaad ka teisele poolele imbuks. Kastmeks sega sinep, suhkur, sool, veiniäädikas, pipar ja till. Lisa ühtlase joana õli, kastet aktiivselt segades, kuni sel tekib kergelt majoneesitaoline konsistents. Lisa kastmele hakitud till.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa