Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g sea siseflieed
200 g peekonit
1 sibul
1/2 dl sojakastet
1/2 dl vett
valget pipart
rosee- ja rohelist pipart
1dl rõõska koort
praadimiseks:
toiduõli
Lõika fileetükid sentimeetri paksuteks viiluteks ja vasarda õhukeseks.Määri tükid mõlemalt poolt sojakastmega ja ripita peale valget pipart. Lao tükid üksteise peala maitsestuma. Valmista täidis: yükelda peekon ja sibul ning pruunista kergelt pannil.Maitsesta valge pipraga. Jaga täidis ühtlaselt fileeviiludele, keera need pooleks, kinnita hambaorkidega ja vajuta lapikuks. Purusta pannil kuumas õlis mõlemalt poolt, lisa vett,ülejäänud soja kaste ja hauta 20 minutit. Paku keedetud kartulitega. Vihje: täidiseks võib kasutada ka seeni.

Märksõnad

lihataskud

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga