Kasutajate retseptid

Šokolaadi-trühvlitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Meka
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Põhja jaoks sulata madalal kuumusel Šokolaad, või ja vesi, sega hoolega. Lisa suhkur, lahti klopitud munad ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega korralikult. Sellest kogusest saab KOLM tordipõhja. Enne taigna vormi valamist võia 23 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm rasvainega ja riputa jahuga üle. Küpseta ning lase 10 minutit enne vormist välja võtmist jahtuda. Kreemi jaoks sulata vesivannil Šokolaad , jahuta. Lisa tuhksuhkur ning vahukoor, sega hoolikalt. Glasuuri jaoks sulata madalal kuumusel Šokolaad ning ülejäänud vahukoor. Sega hoolikalt. Hoia glasuuri soojas, vedelana katab ta koogi ühtlasemalt. Aseta üks põhjadest alusele, määri peale ¼ kreemi. Kata järgmise põhjaga, millele määri taas ¼ kreemi. Kata viimase tordipõhjaga. Vala kook glasuuriga üle. Külge korralikuks katmiseks võid noaga kaasa aidata. Lase taheneda. Pärast kata kooki allserv tordipritsi abil ülejäänud kreemiga. Riputa peale valget Šokolaadi ning tee martsipanist roosid või kata muude kaunistustega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa