Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 seajalga
2 seakooti
500 g kondist (noore) loomaliha
3 keskmist sibulat (koorega)
1 küüslaugu küüs
2 porgandit
u 10-12 tera pipart
5 tera vürtsi
2 loorberilehte
soola
vett
1. Pese liha ja pane külma veega keema. Kui vedelik on keema tõusnud, eemalda vaht. 2. Keeda tasasel tulel vaevu keevana. 3. Umbes tund peale keema hakkamist lisa sibul, küüslaugu küüs ja porgand. Porgandirattad võid eelnevalt kuival pannil kergelt pruunistada. Sibulal lõika ära tipp ja kand. 4. Keeda tasasel tulel, kuni liha kontide küljest lahti lööb. 5. Sool ja vürtsid lisa 10-15 minutit enne keetmise lõpetamist. 6. Liha lõika terava noaga sobivateks tükkideks, sega kurnatud leemega ja kuumuta veel kord hetkeks keema. Maitsesta lõplikult. 7. Tõsta kaussidesse või vormidesse ja pane jahedasse hanguma. Serveeri kuumade keedetud kartulitega. Paku lisandiks kõrvitsasalatit ning sinepit ja mädarõigast. Valmistusaeg u. 3 - 4 tundi + u. 8 tundi hangumiseks

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree