Kasutajate retseptid

Minipitsad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lextein
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Valmista taigen. Selleks hõõru pärm suhkruga vedelaks ning sega leige veega. lisa soola, sulatatud või ja jahu ning sõtku ühtlaseks. Lase ümmarguseks kergida. Lõika viinerid ja tomatid viiludeks. Rulli taigen õhukeseks ning lõika ümmarguse 4-5cm mõõduga klaasi abil välja pitsapõhjad. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase kergida. Määri põhjadele ketšupit, lao peale viinerilõigud ja tomativiilud. Raputa üle pitsamaitseaine ja riivitud juust. Küpseta 250 kraadi juures 12-15 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa