Kasutajate retseptid

Kanafilee, kartuli hautis.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: salvador
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Paprikad, sibul, seened tükeldada väikesteks tükkideks; kanafileed tükeldada keskmisteks tükkideks; kartulid viilutada üsna õhukesteks; puljongipulber segada 2 dl kuuma veega Õliga kaetud pannil praadida keskmiselt pehmeks sibul, paprikad ja seened, lisada kanafilee tükid. Kõik pruunistada. Laduda pannile viilutatud kartulid. Valada üle kanapuljongi veega ja katta pann kaanega. Vaiksel tulel hautada toitu, vahepeal kergelt segada. Kuna kartulid imendavad hästi vedelikku, siis lisada 2 dl kuuma vett, vajadusel lisada veidi soola; soovi korral ka veidi pipart. Väga hea maitse annab till, mida võib ohtralt puistata toidule. Kui toit kipub vedel tulema, siis eemaldage pannikaas ning laske vedelikul aurustuda. Toit on väikese kalorsusega, kuid väga maitsev.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa