Kasutajate retseptid

Prantsuse šokolaaditort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maiasmokk12
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Vooderda 26 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga ja määri ääred võiga. Sulata kastrulis või, lisa tükeldatud šokolaad ja sulata pideval segades. Sega hulka lahustuva kohvi pulber. Vahusta munad suhkruga, lisa šokolaadi-võisegu, tükeldatud pähklid, vanillsuhkur ja jahu. Sega ja vala vormi. Küpseta 200 kraadi juures 30-35 minutit. Keskelt võib tort jääda veidi pehme. Võta vormist välja ja lase jahtuda. Glasuuriks kuumuta koor, lisa tükeldatud šokolaad ja sulata pidevalt segades madalal kuumusel. Lase veidi jahtuda ja vala koogile. Soovi korral joonista kahvliga peale muster ja kaunista tort. Soovitan panna tordi kõrvale ja kaunistuseks külmad vaarikad ja torti mitte väga kaua jahutada. Kui soovid mahlasemat torti pane enne tordi ahju panemist mõned väikesed šokolaadi tükid selle keskele. Suhkrut ei tohi panna rohkem!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa