Kasutajate retseptid

Vasikapraad (parim dieedisõbralik lihapraad)

Keskmine hinne: 3.25 Autor: Yzerman
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Küpsetusahi panna 200 kraadi peale sooja, küpsetamisrežiimile. Keeta kannus 1L keevat vett. Kilone vasikaliha praetükk lõigata 4-6 väiksemaks tükiks, praadida pannil või sees ümberringi helepruuniks, et hautamisel mahlasus ei kaoks. Siis tõsta lihatükid hautamispotti, mis ahju jaoks mõeldud (kaanega);võib ka pliidil hautada kaanega potis, aga ahjus on parem; peale valada keedetud vesi nii, et lihatükid oleks selles kolmveerandini sees. Llisada kõik maitseained ja asetada pott ahju või pliidile. Vahepeal lihatükke liigutada (iga poole tunni tagant). Tunni aja pärast maitsta soolasust ja maitse järgi soola lisada, kaste peab olema natuke soolasem, et see paremini lihale külge hakkaks. Küpsetusaeg on 2 tundi. Serveerides liha võib soovi või kõrgema soolaluse korral valada vett lihavedelikule juurde ja teha sellest kaste. Head Isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa