Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Rabarberi- Rita

Kasutajate retseptid

Rabarberi- Rita

sms
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
PÕHI:
125 g võid
1 dl suhkrut
2 munakollast
1 dl piima
1,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
KATE:
2 munavalget
1,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 dl mandlilaaste
RABARBERI KEEDIS: (maasika toormoos on parem)
0,5 dl vett
0,5 dl tükeldatud rabarbereid
0,5 dl suhkrut
TÄIDIS:
2 dl keedist
2dl vahukoortaignale
0,5 dl suhkrut
0,5 sl vaniljesuhkrut
1. Vahusta või suhkruga, seejärel vahusta hulka munakollased. Lisa piim, jahu ja küpsetuspulber. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri taigen õhukese kihina selle peale. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisades lõpus nii tavalise kui ka vaniljesuhkru. Määri segu taignale ja raputa peale mandlilaastud. Küpseta 200 kraadi juures 12 minutit. 2. Lase põhjal jahtuda ja lõika kaheks võrdesks osaks. 3. Pese, koori ja tükelda rabarberid, pane koos vee ja suhkruga keema. Keeda tasasel tulel 20 min ja jahuta. 4. Nüüd valmista täidis. Määri täidis kahe põhjakihi vahele vahetult enne serveerimist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke