Kasutajate retseptid

Kana- või loomaliha kookose-apelsini kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: kitu001
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Liha teha mõnusateks kuubikuteks ning praadida. Kanaliha puhul on soovitav praadimisel kasutada natuke rohkem rasva, kuna liha ise seda eriti ei sisalda. Praadimise ajal teha kookosesse auk piima kättesaamiseks ning tükeldada apelsin. Liha ja apelsini tükid võiksid jääda samasse suurusesse. Kui liha on krõmpsuv-pruunikas, lisada jahu ning pruunistada ka see. Tõsta pann tulelt ning kallata sinna külma vett. Vett tasub panna natukene vähem kui tavalise valge kastme jaoks pannakse. Segada&#034natuke aega ning pann tagasi pliidile panna. Pliidi kuumust vähendada ning segada rooga aeglaselt kuni paksenemiseni. Seejärel lisada kookospiim ning tükeldatud apelsin. Segada, maitsestada ning lasta aeglaselt valmida. Meie proovisime seda rooga riisiga, kuid ehk leiab keegi midagi sobivamat kõrvaliseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa