Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kana- või loomaliha kookose-apelsini kastmes

Kasutajate retseptid

Kana- või loomaliha kookose-apelsini kastmes

kitu001
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Umbes 600 grammi looma- või kanaliha, 1 kookos, 1 apelsin, vett, jahu, õli, soola, muid meelepäraseid maitseaineid.
Liha teha mõnusateks kuubikuteks ning praadida. Kanaliha puhul on soovitav praadimisel kasutada natuke rohkem rasva, kuna liha ise seda eriti ei sisalda. Praadimise ajal teha kookosesse auk piima kättesaamiseks ning tükeldada apelsin. Liha ja apelsini tükid võiksid jääda samasse suurusesse. Kui liha on krõmpsuv-pruunikas, lisada jahu ning pruunistada ka see. Tõsta pann tulelt ning kallata sinna külma vett. Vett tasub panna natukene vähem kui tavalise valge kastme jaoks pannakse. Segada&#034natuke aega ning pann tagasi pliidile panna. Pliidi kuumust vähendada ning segada rooga aeglaselt kuni paksenemiseni. Seejärel lisada kookospiim ning tükeldatud apelsin. Segada, maitsestada ning lasta aeglaselt valmida. Meie proovisime seda rooga riisiga, kuid ehk leiab keegi midagi sobivamat kõrvaliseks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes