Kasutajate retseptid

Karjala pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Desree
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tee täidis: keeda aeglasel tulel riisipudru valmis ja lase jahtuda. Sega taigna koostisosad tugevaks taignaks. Rulli taigen kangiks ning jaga 24 tk. Vormi neist lapikud kettad, hoia kile all, et ei kuivaks ära. Puista tööpinnale ohtralt rukkijahu ning rulli ketastest taignaplaadid. raputa jahu peale ning aseta kile alla kuhja. Enne täidise lisamist põhjale eemalda liigne jahu ning lisa 2 spl täidist ning näpi servad peale kinni Küpseta 300C juures 15 min kuni kergelt pealt pruunikad. Sulata või piima hulka ning kasta valmis pirukaid kohe, kuumalt sinna sisse. Hoia kaetult . NB: parimad munavõiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa