Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Boeuf a'la tartar - versioon

Kasutajate retseptid

Boeuf a'la tartar - versioon

Ellandi
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Delikatesshakkliha (Rakvere LK)
3 munakollast
Sibul - tunde järgi - 1-2 keskmist valget, kanget
Küüslauk - tunde järgi - 1-2 küünt
H-kurk - tunde järgi - 2-3 keskmist
Mädarõigas - tunde järgi - 1-2 teelusikatäit
Kaste - terav, võib proovida erinevaid Tex, Tai jms kastmeid. Omaaegne kaste &#034Južnõi&#034 oli selleaegsetrest parim
Mitm. piprad ja muu sodi - tunde järgi
Oliivõli - tunde järgi
Õunaäädikas - tunde järgi, a'võib ka ära jätta
Sega kõik segamini(võib kasutada sedasama alust, milles müüakse) ja lase 1 tund - 24 tundi külmikus seista. Oluline on siin see, et liha marineerub ja omandab hoopis uued maitseomadused. Originaalvariandis pandi liha hommikul sadula alla, kusta siis päevase ratutamise jooksul hobusehigiga marineerub ja läbi klopitakse NB! Tarvitada ära enne esimeste ussikeste tekkkimist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke