Kasutajate retseptid

Priske hakklihapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Ats456
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Valmista pehme pärmitaigen. Selleks sulata pärm suhkruga, lisa sool ja kardemon, siis soojendatud piim (külma piimaga taigen ei kerki), õli. Sega ja lisa jahu. Sõtku parajalt pehme taigen ja pane sooja kohta rätiku alla kerkima. Kui taigen kerkib, siis. kuumuta pannil õli, lisa hakitud sibul, kuumuta sibul läbipaistvaks, lisa hakkliha ja riivitud porgand ning prae kergelt läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurdr singikuubikud. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber, rulli lahti kerkinud taigen. Taignale pane ühtlase kihina liha, siis hakitud paprika, seened, õunad, tomativiilud, nõrutatud ananassikuubikud. Triibuta üle kergelt ketšupiga ja pane ahju. Umbes 20-25 minuti pärast raputa küpsetis üle riivjuustuha ja küpseta veel 10-15 minutit. Tulemus on meeldivalt mahlane ja hästi toitev.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa