Kasutajate retseptid

Lihavõtte lillesaiakesed

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Sonera
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Leota pärm käesoojas piimas. Lisa suhkur, sool, kardemon,van.suhkur, muna ja pool jahust. Sega juurde pehme rasv ja lisa ülejäänud jahu. Sõtku taigent kuni see lööb kausi servadest ja kätelt lahti. Taigen võib olla pehmem. Kergita rätiku all. 2.Puista lauale jahu ja rulli taiigen 3 x 45 suuruseks. Lõika pikkisuunas kolmeks ribaks. 3. Rulli mandlimass 3 x sama pikaks kangiks , kui taigna pikkus (45cm) . Kääri pandlimassikang taignasse . Jaga iga taignarull kuuesk osaks. Taignast saab kokku 18 saiakest. 4. Lõika kääridega igasse saiarulli pinda 6 väikest lõiget ja painuta rullid ümmarkuseks kujuks. Et moodustub rõngas, mis meenutab lille. Kergita saiakesi veel plaadil lina all. NB! Pane ahjuplaat kuuma veega täidetud kraanikausi kohale, kerkib kiiresti !!! 4. Määri kerkinud saiakesed munaga ja küpsta ahju keskosas 225*C 8-10 minutit. Kaunista jahtunud saiad glasuuriga ja pühadekommidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa