Kasutajate retseptid

Hispaania omlett / Tortilla de Patatas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Shigguriddo
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kartulid koorida ning vastavalt eelistusele lõigata pisikesteks kuubikuteks (u 0,7x0,7mm) või viilutada õhukesteks sektoriteks. Praadida kartulid õli sees kuumal pannil kuni need muutuvad pehmeks, lisada sool ja pipar (võib panna ka lisaks basiilikut ja Hispaania salatimaitseainet). Seejärel lisada peenestatud sibul kartulitele. Samal ajal vahustada munad (lisada sinna veidi soola ja tilli). Kui kartulid on pannil põhimõtteliselt valmis, siis valada munavaht kartulitele ja segada läbi. Siis tuleb mass jätta kaane all tahkuma. Kui kiht on paks, siis võib pannilabidaga kergitada põhja ja lasta vedelal pealiskihil alla valguda. Küpsetada 5 minutit ning seejärel kaane abil keerata omlett ümber. Lasta praadida, kuni omlett muutub alt helepruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa