Kasutajate retseptid

Vahemere krevetipasta

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Triin5
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Esmalt valmistada kalapuljong. Panna kokku porrulauk, sibul, porgand ja kalapea. Keeta 15 minutit. Puljongit tuleb rohkem, kui selle roa joaks vaja, aga sellisel moel valmistatud puljong on parima maitsega. Kõrge põhjaga panni peale panna õli, sibul, mis on peeneks hakitud ja küüslaugud, mis on tükeldatud (plaadikujuliselt).Kui sibul on klaasjaks praetud lisada pasta, mida samuti praadida paar minutit. Selle järel lisada kalapuljong. Kalapuljongi kogus on väga oluline. Pasta ei tohi jääda vesine. 3 minutit enne roa valmimist lisada krevetid ja sinikarbid. Maitsestada soola, pipraga ja peterselliga valmimise käigus. Tulemus on väga maitsev ja eksootiline.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa