Kasutajate retseptid

Kapsa- porganidpirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maadz
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Sega omavahel või, jahu, küpsetuspulber ja veidi soola. Lisa kohupiim ning sega ühtlaseks taignaks, lase toidukilesse keeratuna vähemalt 1h külmas seista. Lõika kapsas peenikesteks ribadeks ja riivi porgand jämeda riiviga. Pruunista kapsas ja porgand võis, kalla peale vesi ja hauta pehmeks. Nõruta köögiviljad, maitsesta soola, äädika ja fariinisuhkruga. Lase jahtuda ning sega hulka hapukoor. Eralda taignast üks neljandik, rulli mõlemad tükid 0,5cm paksuseks plaadiks. Tõsta suurem taignaleht küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning kata kapsa-porgandi seguga nii et äärest jääks umbes 3cm vabaks. Tõsta ääred täidise peale ja määri veega. Kata pirukas väiksema taignalehega ning vajuta ääred tihedalt kinni. Määri pealt munaga ja torka kahvliga augud sisse. Küpseta 225C juures 25-30minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa