Kasutajate retseptid

Kirsi-vanillikreemikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sikku
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta ahi 225 kraadini. 2. Rulli tainas kergelt jahusel laual ümmarguseks kettaks. 3. Vooderda võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja servad tainaga. 4. Küpseta põhja ahjus 10 minutit. 5. Eemalda kirssidelt kivid. 6. Täidise valmistamiseks sega omavahel vahustamata vahukoor, munakollased, suhkur ja vanillsuhkur. 7. Vala segu põhjale ja kata kirssidega. 8. Küpseta 200kraadises ahjus 20–25 minutit. 9. Enne serveerimist jahuta täielikult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa