Kasutajate retseptid

Juustu-peekonipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sikku
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega kausis jahu ja sool. Lisa tükeldatud või ja näpi purutaoliseks massiks. 2. Vala juurde vesi ja sega ühtlaseks tainaks. 3. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmkapis. 4. Kuumuta ahi 250 kraadini. 5. Võita 28 cm läbimõõduga pirukavorm. 6. Rulli tainas jahusel laual ümmarguseks kettaks (10 cm suuremaks kui vormi läbimõõt). 7. Tõsta tainas vormi ja suru üles servadeni. 8. Toksi põhja kahvliga augud ja küpseta 5 minutit. 9. Täidise jaoks pruunista pannil ribadeks lõigatud suitsupeekon. Nõruta üleliigsest rasvast ja sega vahustamata koore, munade ja riivjuustuga. Maitsesta musta pipraga ja vala põhjale. 10. Küpseta 225 kraadises ahjus veel 10-15 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun. 11. Serveeri soojalt värske salatiga või kohvilauas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa