Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

nõgesesupp

20-40 min
Retsept
portsjonile
1 l (kergelt kokkuvajutatud) nõgeselehti
2 sl võid
3 sl jahu
1 dl vett + 2 leemekuubikut
5 dl piima või 10%-list rõõska koort
soola ja valget pipart
2 keedetud muna
4 sl paksu hapukoort
kaunistuseks väikesi noori kortslehti
Kupata nõgesed, nõruta ja haki. Sulata või keedunõu põhjas, kuumuta jahu 5 minutit madalal kuumusel, ära lase pruunistuda. Lisa segades vedelik ja hakitud nõges, maitsesta ja lase keema tõusta. Lisa supisse hakitud/riivitud keedumuna, 4 lusikatäit hapukoort ja kaunistuseks tillukesi kortslehti. Juurde võid serveerida ka rukkileiba, mille katteks on kodujuust rediseviilude ja murulauguga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega