Kasutajate retseptid

Rabarberi-purukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: pardipoeg
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kata keskmise suurusega lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga, määri vormi serv margariiniga ja raputa üle riivsaiaga. Mikserda munad suhkruga tugevaks vahuks, sõelu vahu peale küpsetuspulbriga segatud jahu ning tõsta lusikaga segamini. Kalla omavahel segatud piim ja sulavõi peene nirena taigna hulka ja sega õrnalt ühtlaseks (alt ülesse). Kalla tainas vormi ja kata ühtlase kihina maitseainetega segatud rabarberi tükkidega. Näpi purukate sõrmedega sõmeraks. Raputa puru koogi peale ja küpseta ahju alaosas 175 kraadi juures ~30 min. Lase koogil restil jahtuda. Ning serveeri koos pehme jäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa