Kasutajate retseptid

Aprikoosi-sidrunitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Liinu12
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Määri tordialus kergelt õliga ja tõsta sellele lahtikäiva vormi äär. Kuumuta 1 dl suhkrut karamelliks, lisa või ning müsli ning sega hoolikalt. Vala segu koogialusele ja suru korralikult vastu põhja Hoia pool tundi külmas. Nõruta sõelal aprikoosid, hoia vedelik alles. Püreeri umbes pooled aprikoosidest, leota želatiin, sulata ja sega see 1/4 l konservivedelikuga, lase 10 minutit seista ning lisa siis aprikoosipüreele. Sega kokku toorjuust, sidrunimahl, vanillisuhkur ja aprikoosipüree. Vahusta koor ja lisa õrnalt segades aprikoosikreemile. Laota õhuke kiht kreemi tordipõhjale ning kata aprikoosipoolikutega. Vala ülejäänud kreem peale ja silu ühtlaseks. Tõsta ca 5 tunniks külma. Kaunista valmis kook sidruni- ja apelsiniviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa