Kasutajate retseptid

Köögiviljad merevaigu juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: aiki
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Koguseid on väga raske määrata. Mina võtan oma aiast tunde järgi ja parasjagu seda, mis on. Kaalika ja kapsa lõikan parajateks tükkideks, aga porgandi riivin, sest meie peres sorteeritakse porgand taldriku äärele... Köögiviljad hautan väheses soolaga maitsestatud vees lisades neid vastavalt valmimise järjekorrale. Sibulad praen klaasjaks võis (võib ka väheke toiduõli) ja lisan patta haudumise ajal. Sibulaga ma ei koonerda, sest see teebki selle asja heaks. Kui asjad on pehmed, lisan sulatatud juustu ja toit jääb järelhauduma väljalülitatud pliidile. Kõrvale võib keeta kartuleid, sest perele ei meeldi kartul ühepajatoitudes. Teen seda viimasel ajal tihti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa