Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tuunikalatomatid

Kasutajate retseptid

Tuunikalatomatid

mariliissk
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 portsionit riisi
4 suurt tomatit (aga mitte kõige küpsemad)
1 küüslauguküüs
4 spl hakitud murulauku
4 spl hakitud basiilikut
1 purk tuunikala (võib olla ka õlis)
2 spl oliivõli
100 grammi kitsejuustu (chèvre), sinihallitusjuustu või kõvat laabijuustu (riivitud)
veidi suitsust sinki või vorsti imepeeneks hakitult
soola ja pipart
1. Keera ahi 200 kraadi peale sooja. 2. Pane riis keema. 3. Lõika tomatilt varrekaas maha ja võta sisu välja. 4. Viiluta või haki või riivi küüslauk. 5. Haki murulauk ja basiilika. 6. Sega hakitu tuunikalaga, hakitud suitsulisega ja oliivõliga. Täida tomatid kahvli abil seguga. 7. Aseta tomatite peale juustukiht ja küpseta ahjus u.20 minutit kuni juust hakkab sulama ja näitab juba veidi värvi. 6. Serveeri koos riisi ja mõne värske mahlase rohelisega. Allikas: Aftonbladet, Jon Hansson (varieerinud M-L Kütt)

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke