Kasutajate retseptid

Tuunikalatomatid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mariliissk
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Keera ahi 200 kraadi peale sooja. 2. Pane riis keema. 3. Lõika tomatilt varrekaas maha ja võta sisu välja. 4. Viiluta või haki või riivi küüslauk. 5. Haki murulauk ja basiilika. 6. Sega hakitu tuunikalaga, hakitud suitsulisega ja oliivõliga. Täida tomatid kahvli abil seguga. 7. Aseta tomatite peale juustukiht ja küpseta ahjus u.20 minutit kuni juust hakkab sulama ja näitab juba veidi värvi. 6. Serveeri koos riisi ja mõne värske mahlase rohelisega. Allikas: Aftonbladet, Jon Hansson (varieerinud M-L Kütt)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa