Kasutajate retseptid

Pannkoogipeo Õhukesed Suusulavad Ülepannikoogid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Taste
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1.Sojenda piim(vajalik selleks et jahu,muna ja maitseained paremini lahustuks) 2.Klopi munad eelsoojendatud piima sisse lahti 3.Lisa suhkur maitsejärgi (natukene ka soola maitsete esiletõstmiseks) 4.Jahu lisada eelnevalt segatud koostistele vastavalt niipalju et kui kulbi pealt niristada tainast kaussi oleks ühtlane sametine konsistents. 5.Kõige lõpuks lisada tainale õli .Sellisel juhul küpsetamisel õli kulu minimaalne ja pannkoogid mis peaksid tulema õhukesed ei ole ebameeldivalt õlised. 6.Küpsetamisel tuleks maksimaalselt peale 5-6 kooki pannile tilgake õli valada ja majapidamispaberiga õli tõmmata üle panni.Vajalik liikse õli vältimiseks pannil. 7.Tainas valada pannile võimalikult õhukese kihina,ning küpsetada. Parima tulemuse jaoks kata pannkook vabalt valitud moosiga keera rulli ja söö otse käte vahe
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa