Kasutajate retseptid

Kruubivokk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: serene
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Kui on mingil arusaamatul põhjusel keedetud kruupe üle jäänud, siis neist saab maitsva ja toitva vokiroa. Purustatud küüslauk, hakkliha ja hakitud sibul pruunistada õlis. Lisada aedoad, puljongikuubikud ja vesi ning lasta pannil haududa aeg-ajalt segades kuni vesi on aurustunud ja oad parasjagu pehmed. Lisada keedetud kruubid, soojendada need läbi ja ongi valmis. Serveerida hapukoorega. *Kogused on umbkaudsed. *Kruupide keetmiseks panna 1 kl kruupide kohta 2,5-3 kl vett ja/või piima ahjupotti, peale mõned võitükid ujuma ning pott ahju 180 kraadi juurde 1,5 tunniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa