Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 küüslauguküüs
1 keskmine sibul
1/2 pakki külmutatud aedubasid
300 g hakkliha
500 g keedetud kruupe
2 puljongikuubikut
1/2 klaasi vett
õli praadimiseks
Kui on mingil arusaamatul põhjusel keedetud kruupe üle jäänud, siis neist saab maitsva ja toitva vokiroa. Purustatud küüslauk, hakkliha ja hakitud sibul pruunistada õlis. Lisada aedoad, puljongikuubikud ja vesi ning lasta pannil haududa aeg-ajalt segades kuni vesi on aurustunud ja oad parasjagu pehmed. Lisada keedetud kruubid, soojendada need läbi ja ongi valmis. Serveerida hapukoorega. *Kogused on umbkaudsed. *Kruupide keetmiseks panna 1 kl kruupide kohta 2,5-3 kl vett ja/või piima ahjupotti, peale mõned võitükid ujuma ning pott ahju 180 kraadi juurde 1,5 tunniks.

Märksõnad

kruubivokk

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga