Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Läätsevokk

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 küüslauguküüs
1 keskmine sibul
1 keskmine kabatšokk
250 g kukeseeni
300 g punaseid läätsesid
1 puljongikuubik
sidrunipipart
2 klaasi vett
õli praadimiseks
Palgapäeva-eelne taimetoiduline retsept. Nii praetud kukeseeni kui kabatšokikuubikuid on võimalik suvel sügavkülma panna, et talvel vajadusel need sealt jälle välja otsida. Kukeseened praadida. Purustatud küüslauk ja hakitud sibul pruunistada õlis, lisada kuubikuteks lõigatud kabatšokk, praetud kukeseened, läätsed. Kuumutada läätsed pannil korraks läbi, lisada puljongikuubik, sidrunipipart maitse järgi ja vett nii palju, et sõrme jagu segu kataks. Hautada aeg-ajalt segades kuni läätsed on pehmed. *Kogused on umbkaudsed.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp