Kasutajate retseptid

Lahja köögivilja pitsa Itaalia moodi

Keskmine hinne: 3.5 Autor: KadiVutt
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pange külmutatud juurviljad keema, maitsestage need soola ja muu omale meelepäraste maitseainetega. Lisage pool kuubikut puljongit keevasse vette. Laske köögiviljadel keeda kuni nad on pool pehmed. Kuumutage ahi 200 kraadini. Võtke (ümmargune) ahjuvorm, määrige see kergelt margariiniga. Segage muna ja kodujuust kokku ning laotage see ühtlaselt vormile. Asetage vorm ahju umbes viieks minutiks (5 min). Võtke vorm välja ning laske sel hetke taheneda. Siis määrige kodujuustust põhjale Itaalia kaste, lisage keedetud köögiviljad ning lõpuks riivitud juust (maitse järgi - vähem on lahjem). Asetage vorm veel ahju umbes 15 minutiks (kuni juust on sulanud). Võtke roog ahjust välja, laske pisut jahtuda ning serveerige soojalt koos salatiga. Kõrvale sobib hästi värske salat. Hakkige kurk, tomat ja lehtsalat lisage veidike veega lahjendatud äädikat, vedelat suhkruasendajat ja koor/maitsestamata jogurt, maitse järgi võib panna ka natuke soola.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa