Kasutajate retseptid

Mereannipasta

Keskmine hinne: 3 Autor: annipuhh
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Makaronid puljongimaitseainega keema panna, samal ajal tükeldada lõhe sobivateks kuubikuteks (u. 1-2 ruutsentimeetrit) ning panna kuumale pannile. Pannile lisada ka krevetid ning teised mereannid. Kui krevetid ning muud mereannid on eelnevalt jääd, siis panna need pannile enne lõhet. Kui lõhe küps, pigistada segule pool sidrunit, samuti maitsestada Santa Maria puljongimaitseainega. Järgmisena lisada pannile juba valmis keedetud makaronid ning seejärel köögikoor. Vajadusel maitsestada veel sidrunipipra ning puljongimaitseainega. Kaane all kuumutada pastat, kuni köögikoor on enamuses imbunud pastasse. Kui panniroog valmis, keerata kuumus kinni ning jagada portsionideks, peale riivida parmesani. PS! Lisada võib ka värskelt praetud šampinjone ning klaasi köögikoore asemel võib kasutada ka poolteist või koguni kaks, jääb mahlasem!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa