Kasutajate retseptid

Muretaigna kohupiimakook

Keskmine hinne: 2.07 Autor: pardipoeg
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Taigen teha võimalikult kiiresti. Või hakkida noaga ja kallata üle teiste koostisainetega. Sega lusikaga ja suuremate võitükkide esinemisel need noaga hakkida. Kui juba ühtlasem siis kiiresti kätega läbi mudida, palliks suruda ja panna külmkappi vähemalt 30 minutiks. Katte tegemisel munad vahustada ja segada kokku muude ainetega. Vormi põhi teha märjaks külma veega või katta küpsetuspaberiga. Katta taignaga ja katte sinna peale. Küpsetada ahjus ~30 min (20-40min) olenevalt koogi põhja paksusest 200 kraadi juures. Paksu (1cm) muretaignapõhja korral kasutada altkuumust või küpsetada ahju alumisel riiulil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa