Kasutajate retseptid

Sült

Keskmine hinne: 3.5 Autor: PrettyKessu
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1.Raiu seakoot ja -jalad väiksemateks tükkideks 2.Puhasta nahk karvadest ja pindmisest sodist 3.Pane süldimaterjal potti keema 4.Esimene,vahune ja must keeduvesi vala ära 5.Teiselt keeduveelt korja vaht tiheda sõela või vahukulbiga ära 6.Lisa sibul,küüslauk ja maitseained,lase tasasel tulel 3-4 tundi podiseda 7.Pool tundi enne valmimist lisa jäme sool ja paar porgandit. 8.Kurna sülditeem läbi sõela. 9.Lõika kontide küljest taisem liha ja haki 10.Pane liha leeme sisse ja kuumuta peaaegu keemiseni 11.Kata süldikausi põhi keedetud porgandi viiludega 12.Tõsta liha ja vedelik ühtlaselt jaotades süldivormidesse. 13.Pane toa temperatuuril mahajahtunud sült külmkappi kallerduma
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa